Simav İbrahim Eren İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş donanıma sahip, hak ve özgürlüklere değer veren, sorumluluk duygusu gelişmiş, çok yönlü düşünebilen, bilgi üreten ve bunu kullanılabilen insan yetiştirmek.

Misyon: İçinde bulunduğu kültürel mirası değerlendirerek koruyan geliştiren, yaşanan hayatı doğru yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, dinin asıl kaynaklarını anlamaya gayret eden, din olgusunu bilimsel araştırmalara dayalı olarak anlayan ve yorumlayan, yapıcı eleştirilere ve farklı görüşlere açık olan ve saygı duyan, bilgiyi içselleştirerek kendini geliştirmeye ve erdemli olmaya çaba gösteren, dini mirasını özümseyen, her türlü yeniliğe ve sürekli gelişmeye açık olan, birikimini insanlığa hizmet için toplumla paylaşabilen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2015 Teog Sınavında İlk Mezunlarımızdan Türkiye Birinciliği

Pansiyon Bilgileri: 75 Erkek Öğrenci Kapasiteli PAnsiyonumuz Okul Binası İle Bitişik Olarak Hizmet Vermektedir.
Saatler: Pazartesi :08:30 - 16:00 Diğer Günler :08:30 - 15:10
Isınma: Jeotermal Enerji
Yabancı Dil: İngilizce ve Arapça
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2015-2016 Teog 1. Dönem Türkiye Birincisi
Sportif Etkinlikler: Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Judo, Satranç
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://simaviho.meb.k12.tr

Adres - KARAKÜR MAH. CUMHURİYET CAD. NO 139 SİMAV / KÜTAHYA

Yatakhane Koğuşu :11
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Kütahya,Uşak, Bursa, Balıkesir ve Manisa illerinin tam ortasında bulunur. İklimi ılıman Ege iklimi olup, kaplıca, orman ve göllerle kaplı bir cennet bahçesini andırır. Nüfusu merkez 26000 olup köylerle birlikte toplam 64000 dir.

Adres - KARAKÜR MAH. CUMHURİYET CAD. NO 139 SİMAV / KÜTAHYA

Ulaşım Kütahya merkeze 140 km uzaklıkta olan Simav´a şehirlerarası otobüsler ile ulaşmak mümkün.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde